Информация за доставка

Доставка до гр.София се извършва със собствен транспорт и е фиксирана на стойност 8 лв.

 

БЕЗПЛАТНА доставка важи за всички поръчки над 150 лв. Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма Еконт. 

Поръчки за гр. София, постъпили в системата след 12.00 часа на текущия работен ден, ще бъдат доставени до 48 часа от часа на постъпване на заявката. В случай, че поръчка за гр. София е постъпила в системата в петък след 12.00 часа, ще бъде доставена до края на втория работен ден за следващата седмица – вторник. 

Към поръчки, насочени извън пределите на гр. София, се добавя автоматично изчислената от приложението на Еконт такса за доставка. За такива, получени преди 12.00 сутринта, се организира изпращане на същия работен ден и се предвижда пристигане до получател до 72 часа в зависимост от натовареността на куриерска компания Еконт. За поръчки, постъпили след 12.00 часа на същия работен ден, осигуряваме изпращане най-рано в рамките на следващия и пристигане до получател до 96 часа в зависимост от условията на куриерска фирма Еконт.

Untitled design (35)

Връщане или замяна

При получаване на стоката имате опция да отворите вашата пратка и да се уверите, че продуктът е този, който сте заявили в поръчката, както и да се уверите, че няма нищо счупено.

При несъответствие на получената и заявената от вас стока, моля да се свържете с нас на телефон +359 886 376 704, за да направим проверка и намерим решение.

При установяване на повреден или счупен продукт, моля направете ни снимка, изпратете ни я на имейл sоfiawinewalk@gmail.com и ни се обадете незабавно на тел. +359 886376704. Можете да върнете продукта обратно към нашия офис, като не е нужно да доплащате нищо. Моля, опишете всички ваши забележки и с какво не сте удовлетворени от получената стока в товарителницата в присъствието на доставчик или куриер. Връщането на повредена или счупена стока в момента на доставка е за наша сметка.

След предаване на стоката връщане или замяна не е възможна.

Моля, посочвайте винаги верен и точен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката. Ние не носим отговорност за неточно изпълнение на поръчката в следствие на подадена грешна информация. При предаване на стоката на трето лице от ваше име и не е упоменато във вашата поръчка вие губите правото си на рекламация.

Untitled design (36)

Ако имате ваучер ?

Ваучерът може да бъде осребрен за всички продукти предлагани онлайн на sofiawinewalk.com При поръчка се въвежда ПЕРСОНАЛЕН КОД, предоставен единствено на получателя, който активира сумата от ваучера (150, 200, 250 или 300 лв.).
* Ако сумата на избраните продукти е no-ниска от стойността на ваучера, разликата не се възстановява. Ако сумата е по-голяма от стойността на ваучера, то разликата се доплаща. Ваучерът не може да бъде осребрен за сумата в брой.
“ Може да използвате кода до 180 дни от датата на получаването му. След изтичане на срока кодът се деактивира.
* Ваучерът може да се използва за поръчки с доставка само на територията на България 
* Тъй като кодът на ваучера е за еднократна употреба, сумата от ваучера трябва да бъде използвана напълно.